Vi tilbyder workshops til mellemtrin, udskoling og gymnasier.
Workshops består oftest af et oplæg, smagsprøver, madlavning og forskellige opgaver indenfor madkundskab, matematik, natur/teknologi og biologi
Program for workshops
Oplæg
Vi fortæller alt det, du ikke vidste om spiselige insekter. Om insekter som fremtidens bæredygtige, sunde og velsmagende fødevare. Om insekters klimaaftryk i forhold til traditionelle fødevarer og hvordan de kan indgå i en cirkulær økonomi, hvor de hovedsageligt lever af restprodukter.
Smagsprøver
Vi laver smagsprøver til alle lejligheder, men favoritten er Syngjas juice med æble, ingefær og fårekylling. De modige kan også smage på en hel fårekylling stegt i soja-lime med sprøde sesamfrø. En anden favorit er melorme-chips og chokoladecookies med fårekyllingemel.
Insektsnacks: Vi laver en madlavningsworkshop, hvor børnene kan lave deres egne snacks i form af insektkugler. Princippet er det samme som havregrynskugler, men med et tvist af spiselige insekter. Der er fårekyllingemel i dejen, og eleverne får diverse insekter at dekorere deres snacks med – voksmøllarver, fårekyllinger, buffaloorme og Bugging Denmarks søde fårekyllingekrydderi.
​