top of page

Teamet

“Spiselige insekter uden tvivl bæredygtige, sunde og lækre. Men derudover er der også bare noget magisk over dem, som ikke er til at forklare. De stimulerer vores fantasi såvel som vores smagsløg. Derfor binder de os også sammen i nye fællesskaber og fortæller os, at der er mere mellem himmel og jord, end vi lige gik rundt og troede”.

"Jeg har længe været optaget af insekter, da det giver ideelle muligheder for at skabe en bæredygtig fødevareproduktion.
Der er ingen dårlig samvittighed forbundet med at spise insekter - med insekter på menuen kan vi løse mange af de udfordringer, vi har i dag med madspild, drivhusgasudledninger og usund kost."

 

Jakob Rukov

CEO og stifter

"Uden insekterne ville menneskearten simpelthen uddø, så vi skal lære at sætte pris på og beskytte insekterne i langt langt højere grad end vi gør i dag. Samtidig kan vi reducere belastningen på klimaet og afhjælpe biodiversitetskrisen ved at spise insekter i stedet for kød og fisk og stadig få del i essentielle vitaminer og fedtstoffer".

Kirsten Sterling

 kommunikationsmedarbejder

og underviser

Vi et dedikeret team med baggrund inden for biologi, fødevarevidenskab, by- og miljøplanlægning og humaniora, der ser spiselige insekter som vejen frem mod en mere bæredygtig hverdag. 

 

Spiselige insekter er et nyt fænomen i Danmark, og vi mener, deres potentiale er uendeligt indtil det modsatte er bevist.​​​

Søren Frederik Hansen

Farm Manager og underviser

 

Kirsten.jpg
Amelia.JPG

"Jeg har lavet mad med spiselige insekter siden min barndom i Amazonas jungle. Nu har jeg taget insekternes hemmeligheder med til Danmark, hvor jeg bruger min kokkeuddanelse til at kombinere insekter med molekylær gastronomi og introducerer dem i det nye nordiske køkken."

 

Lui Lezzi

gastronomisk troldmand

"My passion, research, work, and hobbies revolve around sustainable agriculture and solutions for food security regarding malnutrition and non arable land. Insects are an answer to this and they are incredible, innovative, intelligent beings that can provide affordable nutrition without impacting the environment. Therefore enhancing insect farming and educating others about insect knowledge is essential."

Amelia Meyer

projekt- og eventmedarbejder 

Mission Vi producerer fårekyllinger ved at genanvende byens skjulte ressourcer.

Vision ​Det er vores ambition at producere CO2-venlige insekter tilpasset lokalområdet. Vi tror på at bæredygtige løsninger kræver nysgerrighed og mod - også overfor det der kribler.

 

Insekter er ikke (kun) fremtidens fødevare. Det er nu, vi skal begynde at spise dem.  

EN GRØN BEVÆGELSE

bottom of page