Presseklip

“I wanted to change the profile of the city as somewhere food comes in, and trash comes out, to somewhere that makes food for itself,” adds Rukov.

- NME.com, 29. juni 2017

"Om 10 år bliver det helt almindeligt at spise insekter, og folk kommer til at opdrætte dem selv i kælderen, som vi gør her," siger Jakob Rukov, ph.d. i molekylærbiologi og indehaver af Buggingdenmark, Danmarks første fårekyllingefarm.

- Børsen, 10. marts 2017

"Om 10 år bliver det helt almindeligt at spise insekter, og folk kommer til at opdrætte dem selv i kælderen, som vi gør her," siger Jakob Rukov, ph.d. i molekylærbiologi og indehaver af Buggingdenmark, Danmarks første fårekyllingefarm.

- Børsen, 10. marts 2017

"Los insectos formarán parte de nuestra alimentación en el futuro y cada vez más hay la conciencia de que será inevitable. Por supuesto que los insectos no serán las únicas soluciones del futuro, pero formarán parte de una serie de productos nuevos, sostenibles y nutritivos”, dicen los creadores. 

- PlayGround, 10. marts 2017

»Noget af det gode ved at producere insekter er, at der er en fornemmelse af uundgåelighed over det. Det handler om de udfordringer, vi står over for i forhold til en klimavenlig og  bæredygtig fødevareproduktion. Vi bliver nødt til at gøre noget anderledes, og insektproduktion kræver langt færre ressourcer end mere almindelig fødevareproduktion«

- Samvirke, 28. februar 2017

"We are trying to take advantage of the fact that in an urban environment there is a large concentration of companies that in their own specific, highly specialised ways contribute to a sustainable development".

- Food Navigator, 22. februar 2017

"Our goal is to make the world's best insects, not animal feed," Jakob says. We want to shape a whole new culture around insects. It's fine that they can be used as pig feed, but this here, where it really counts, is when humans begin to see insects as something other than a gimmick, and like a real food choice."
The insect revolution is right around the corner.

- Vice Muncies International, 19. februar 2017

"Our goal is to make the world's best insects, not animal feed," Jakob says. We want to shape a whole new culture around insects. It's fine that they can be used as pig feed, but this here, where it really counts, is when humans begin to see insects as something other than a gimmick, and like a real food choice."
The insect revolution is right around the corner.

- Vice Muncies International, 19. februar 2017

Insekter är också något som FN:s mat- och jordbruksorgan (FAO) lyfte fram som ett proteinrikt och klimatsmart livsmedel i en rapport från 2013, om ätbara insekter och framtidsutsikterna för en tryggad livsmedels- och foderförsörjning i en värld där befolkningen ökar.

- Dagens Nyheter, 13. februar 2017

Det første, vi lægger mærke til i den store kælder, er lyden. Den er konstant og sært knitrende og vokser sig stærkere, efterhånden som vi bevæger os længere ind i insektfarmens hjerte. Det, vi hører, er lyden af tusindvis af fårekyllinger, som putter sig i deres hjem af overskårne æggebakker i store, fødevaregodkendte Ikea-plastbokse oplyst af det varmende skær fra glødepærer.

- Vice Munchies Danmark, 3. februar 2017

I eftermiddags skulle fårekyllingerne stå deres første prøve - ved et udsolgt arrangement på Meyers Madhus i København, hvor Jakob Rukov fortalte om sin seks år lange fascination af insekter.
Her blev der også serveret pølser med larver, karamelliserede melorme og røgede fårekyllinger. Herlighederne blev skyllet ned med juicen med femten hakkede fårekyllinger i hver.

- TV2 News, 9, februar 2017

I sitt kjellerlokale i København prøver Rukov seg frem med chili.
– Sirisser har evnen til å ta opp smak fra det de spiser. Jeg har eksperimentert mye med gulrot og basilikum. Når du koker sirissene, kan du lukte hva de har spist, det er helt vilt, sier Rukov, og forteller at gresshopper dyppet i sjokolade er en vinner blant nybegynnere.

- Dagens Næringsliv, Norge, 5. januar 2017

I sitt kjellerlokale i København prøver Rukov seg frem med chili.
– Sirisser har evnen til å ta opp smak fra det de spiser. Jeg har eksperimentert mye med gulrot og basilikum. Når du koker sirissene, kan du lukte hva de har spist, det er helt vilt, sier Rukov, og forteller at gresshopper dyppet i sjokolade er en vinner blant nybegynnere.

- Dagens Næringsliv, Norge, 5. januar 2017

»Vi bestræber os på at opdrætte insekterne på lokale råvarer og restprodukter, og lige i dette tilfælde lever fårekyllingerne af noget, der ikke kan bruges til andet,« siger Jakob Rukov.

- Ingeniøren, 20. november 2016