top of page

Vores historie

I dag producerer Bugging Denmark spiselige fårekyllinger i en containerfarm på den gamle ISS-grund i Københavns Nordvestkvarter. Det startede dog et helt andet sted - nemlig i Ohio, USA, hvor Jakob Rukov, stifter af Bugging Denmark, fik øjnene op for fårekyllingernes potentiale. Efter at have lært håndværket på insektfarmen Big Cricket Farm i Youngstown tog han tilbage til Danmark, hvor han startede Bugging Denmark i en kælder på Glentevej i København NV.

​

Fuglekvarteret havde allerede tiltrukket andre iværksættere, der arbejdede for at skabe nye bæredygtige løsninger inden for design, fødevarevidenskab, urban gardening og social innovation. Det satte gang i ideen om, at de spiselige insekter selvfølgelig også skulle indgå i et cirkulær økosystem for at udnytte byens ressourcer bedst muligt. 

 

Læs mere om økosystemet her

​

Farmen

Otto Busses Vej 63 

2450 København V

​

​

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon

              hej@buggingdenmark.dk

bottom of page