top of page

Vi tilbyder...

Vi har efterhånden erfaring i at afvikle en lang række forskellige arrangementer og aktiviteter med og om spiselige insekter. Nedenstående  er dem, vi laver flest af. Kontakt os, hvis du er nysgerrig på noget af nedenstående eller andet, der involverer spiselige insekter.

Foredrag

Vi kommer ud og fortæller om, hvordan insekter kan ændre vores samfund. Vinklen varierer selvfølgelig fra gang til gang, men foredraget gennemgår typisk, hvad vi kommer til at leve af i fremtiden, hvordan insekter kan være med til at løse mange af de udfordringer omkring fødevareproduktion, vi står over for, hvordan vi i virkeligheden har spist insekter længe, det urbane økosystem, og hvordan vi tilpasser insektproduktion til et urbant miljø. Jakob holder også talks om grønt iværksætteri, og hvordan vores cirkulære tænkning også kan bruges i organisationer og fremme innovation og forandringsprocesser. 

Smagninger

Det er en oplevelse at spise sit første insekt, og når man først har prøvet, er langt de fleste klar på flere. Vi er rutinerede i at få boder til at køre i kortere og længere tid og laver snildt smagsprøver til hundredevis af mennesker om nødvendigt. Vi byder typisk på flere varianter af Syngja juice, hele krydrede insekter og insekter indarbejdet i brød og kager eller for eksempel risotto eller daal. Der er noget for enhver smag, og man får  både rykket sine grænser og tilfredsstillet sine smagsløg.  

Jakob Rukov Foredrag om spiselige insekte
Smag et insekt
Besøg en insektfam

Besøg på farmen

Se vores urbane insektproduktion i aktion. Besøget starter typisk med et oplæg på ca. 30 minutter om insekter generelt og Bugging Denmarks metode og filosofi. Derefter ser vi produktion, taler fremgangsmåden igennem og afsætter rigeligt med tid til spørgsmål. Vi slutter selvfølgelig af med at smage på diverse snacks med insekter, og der er tid til at snakke og fordøje. 

Workshops - ryk dit mindset

Hvad man kan spise, og hvad man ikke kan spise – det er nogle af de mest fundamentale normer, vi vokser op med. Når man får vendt op og ned på fundamentale normer, får man også øje på, at ens forestillinger om virkeligheden kan genforhandles, og man bliver derfor mere åben overfor at revurdere andre normer. Man kan derfor bruge insekternes særegne egenskaber som et taktisk greb til at skabe rum for forandring og gentænke, hvad vi til daglig tager for givet. Vi bruger derfor vores workshops som led i innovations- og forandringsprocesser. 

Workshop med spiselige insekter

Undervisning

Den næste generation er dem, der skal udleve den grønne omstilling. For dem, bliver bæredygtighed en naturlig del af deres livsstil. Vi er derfor glade for at undervise på skoler og gymnasier, hvor vi typisk kombinerer et oplæg med en workshop. Herefter indretter eleverne typisk deres egen insektfarm og lader insekterne flytte ind og/eller lærer at lave mad med insekter. Forløbet er tværfagligt og kombinerer biologi, geografi, matematik og selvfølgelig madkundskab.

bottom of page